Sport 29 Martie 2008 00:37
Nemultumiti de faptul ca presedintele l-a premiat pentru curaj pe arbitrul Alexandru Deaconu, giulestenii vor sa inapoieze distinctiile primite in 2006.
Solutionarea „cazului Bricheta“ a tinut si aseara cu sufletul la gura fotbalul romanesc, la mai bine de o saptamana de la meciul care a aprins campionatul intern, Rapid - Steaua, partida intrerupta de arbitrul Alexandru Deaconu la scorul de 1-0 pentru gazde. La ora 23.40, la inchiderea editiei, Comisia de Disciplina inca mai delibera.

Ieri-dimineata, Comisia Centrala a Arbitrilor s-a pronuntat in privinta deciziei de a intrerupe meciul luata de Deaconu. Revoltati de turnura pe care a luato cazul, dar si de atitudinea presedintelui, rapidistii au decis ieri sa returneze medaliile pe care le-au primit de la Ba- sescu in primavara lui 2006!
Rapid a fost reprezentata la audierile de ieri, de la LPF, de George Copos, Constantin Zotta, avocatul Gheorghe Florea si jucatorul Cristian Sapunaru. La sediul ligii a fost prezenta si cealalta parte: stelistii. „Centralul“ Alexandru Deaconu si „asistentul“ Adrian Vidan au fost audiati si ei de comisie.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.