Taher controleaza, dupa cum a explicat, 58,8 la suta din actiunile SC FC Rapid SA, dar tranzactia cu Copos s-a facut prin mai multe societati. "Este vorba de 58,8 la suta. Dar sunt mai multe societati: si Griro, si Taher, si Toma, si altele. Initial s-a discutat de 80 la suta pentru ca George Copos vroia sa iasa din fotbal.
Dar eu i-am zis ca fara el nu vin la Rapid", a afirmat Taher, care a adaugat ca s-a facut un audit preliminar si ca datoriile clubului se vor cunoaste dupa efectuarea unui audit complet.

Taher a dezmintit faptul ca in spatele sau este Gigi Becali si i-a asigurat pe fanii giulesteni ca in ciuda prieteniei cu finantatorul din Ghencea si cu Nicolae Badea, presedintele CA al lui FC Dinamo, va face totul pentru a-i vedea suparati pe acestia dupa meciurile echipelor lor cu Rapid.

Taher a precizat ca presedinte al CA va fi numit Constantin Toma, iar vicepresedinte in domeniul financiar Alexandru Bunea. Noua echipa manageriala urmeaza sa inceapa negocierile cu Ministerul Transporturilor pentru concesionarea stadionului din Giulesti.

Prezent in emisiune, Toma a recunoscut ca are o relatie de afaceri cu Nicolae Badea si a precizat ca nu a fost mai mult de doua ori pe an pe stadionul lui Dinamo. "Eu respect galeria Rapidului si vin cu mare placere la Rapid. Am ales Rapidul pentru ca imi place sa obtin un succes. In tribuna la Dinamo nu stiu daca am fost vazut de mai mult de doua ori pe an, la fel ca si la Rapid", a spus Toma.