Sport 27 Martie 2008 03:22
Omul de afaceri iordanian, care a cumparat pachetul majoritar de actiuni al FC Rapid, a anuntat marti seara, la Realitatea TV, noua structura de conducere a gruparii din Grant, Constantin Toma - presedinte si Alexandru Bunea - vicepresedinte, si a lasat sa se inteleaga ca Laszlo Boloni, tehnicianul lui Al-Jazeera (Emiratele Arabe Unite) poate veni ca antrenor din sezonul urmator.

Taher controleaza, dupa cum a explicat, 58,8 la suta din actiunile SC FC Rapid SA, dar tranzactia cu Copos s-a facut prin mai multe societati. "Este vorba de 58,8 la suta. Dar sunt mai multe societati: si Griro, si Taher, si Toma, si altele. Initial s-a discutat de 80 la suta pentru ca George Copos vroia sa iasa din fotbal.
Dar eu i-am zis ca fara el nu vin la Rapid", a afirmat Taher, care a adaugat ca s-a facut un audit preliminar si ca datoriile clubului se vor cunoaste dupa efectuarea unui audit complet.

Taher a dezmintit faptul ca in spatele sau este Gigi Becali si i-a asigurat pe fanii giulesteni ca in ciuda prieteniei cu finantatorul din Ghencea si cu Nicolae Badea, presedintele CA al lui FC Dinamo, va face totul pentru a-i vedea suparati pe acestia dupa meciurile echipelor lor cu Rapid.

Taher a precizat ca presedinte al CA va fi numit Constantin Toma, iar vicepresedinte in domeniul financiar Alexandru Bunea. Noua echipa manageriala urmeaza sa inceapa negocierile cu Ministerul Transporturilor pentru concesionarea stadionului din Giulesti.

Prezent in emisiune, Toma a recunoscut ca are o relatie de afaceri cu Nicolae Badea si a precizat ca nu a fost mai mult de doua ori pe an pe stadionul lui Dinamo. "Eu respect galeria Rapidului si vin cu mare placere la Rapid. Am ales Rapidul pentru ca imi place sa obtin un succes. In tribuna la Dinamo nu stiu daca am fost vazut de mai mult de doua ori pe an, la fel ca si la Rapid", a spus Toma.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.