Sport 25 Martie 2008 03:31
Federatia Internationala de Handbal a schimbat pentru a treia oara grupele preolimpice la feminin, enervandu-l la culme pe Cristian Gatu

Cu patru zile inaintea debutului turneului preolimpic de la Bucuresti, Romania s-a trezit ca nu mai joaca cu Croatia si Coasta de Fildes, ci cu Ungaria si Japonia, din grupa mai facand parte si Polonia.

Toata nebunia a fost declansata de Federatia Internationala de Handbal, care nu a recunoscut meciurile de calificare organizate de federatia asiatica, in urma carora Kazahstanul a obtinut calificarea la Olimpiada.

S-au mai organizat inca o data calificari, iar de aceasta data a castigat Coreea de Sud, insa Kazahstanul a facut apel la Tribunalul de Arbitraj sportiv de la Lausanne si a avut castig de cauza.

In aceste conditii, Coreea de Sud trebuia introdusa intr-una din grupele de calificare. „Noi trebuia sa protestam, dar le batem obrazul cand or sa vina la Bucuresti. Este greu sa organizezi un meci cu Ungaria in Romania pentru ca este unul cu risc ridicat.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.