Sport 24 Martie 2008 04:04
Patronul Rapidului sustine ca astazi va demonstra ca Steaua a premeditat incidentele de joi seara, in timp ce Gigi Becali ameninta cu FIFA, UEFA si TAS in cazul in care FRF decide rejucarea
Un scandal de amploarea celui de joi seara de la Rapid-Steaua nu se poate stinge atat de usor nicaieri in lume si, cu atat mai putin, in Romania. Odata ce Mircea Sandu si Dumitru Dragomir s-au antepronuntat in favoarea unei victorii cu 3-0 la "masa verde" a ros-albastrilor, cele doua tabere si-au permis sa continue lupta declaratiilor, fiecare aparandu-si cu inversunare "parcela" sa. In acest timp, nervozitatea si afirmatiile iresponsabile s-au extins cu rapiditate si la celelalte combatante din Liga I, astfel incat afirmatia lui Gigi Multescu "nu doresc sa comentez arbitrajul pentru ca fotbalul romanesc sta deja pe un butoi de pulbere", este de un incredibil bun simt si incontestabil de adevarata.

"Meciul este o facatura, iar marele facator este Gheorghe Becali. Si imi asum toata responsabilitatea. Avem proba, o aducem luni. Este o facatura, o premeditare. Actori, m-am uitat azi dimineata (n.r. sambata) in presa, spuneau ca se tinea de cap cu ambele maini (n.r. arbitrul Deaconu) si, dintr-o data, a uitat de durere", a atacat Copos. In replica, Gigi Becali, omologul sau de la Steaua, a respins categoric orice act de premeditare si a amenintat ca, in cazul in care FRF va decide altceva decat victoria echipei sale cu 3-0, la "masa verde", ros-albastrii vor trimite memorii la FIFA, UEFA si TAS. "Mergem la toate si facem scandal, iar Romania poate fi exclusa din cupele europene", a averizat Becali. Acesta a explicat ca Radoi si Lovin au fost cei care au decis ca echipa sa fuga la vestiare dupa ce arbitrul Deaconu a decis sa fluiere intreruperea meciului. "Daca puteam castiga cu 3-0, de ce sa mai stam pe teren? Normal, s-au temut si ca arbitrul ar fi putut sa se razgandeasca si sa comande reluarea meciului. A premeditat cineva ca Nesu sa aiba duel cu Pancu in tusa? Asta e noroc, semn divin, a fost o bricheta de metal, ca daca era de plastic n-avea nimic. Au vrut sa-l loveasca pe Nesu, ca l-a faultat pe simbolul lor Pancu, si l-au nimerit pe arbitru", a mai spus Becali.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.