Sport 24 Martie 2008 03:34
Steaua a invins greu UTA cu 2-1 dupa ce aradenii au condus chiar din debutul partidei. Pepe Moreno a egalat, iar Vali Badea a marcat in minutul 90, cand nimeni nu mai credea in victorie.

Trupa lui Marius Lacatus a intrat pe teren in meciul cu UTA avand in minte infrangerea celor de la CFR Cluj cu Poli Iasi. Convinsi ca va fi cu UTA la fel de usor ca si cu Rapid sau Urziceni, stelistii nu au apasat acceleratia, parand destul de relaxati. UTA nu a stat prea mult pe ganduri. Cu un nou antrenor, Gabi Stan, aradenii au profitat de reveria stelistilor. Fostul dinamovist Dorin Mihut a prins o torpila in minutul 6 chiar in vinclul portii lui Zapata. Ros-albastrii au ramas socati de indrazneala aradenilor, astfel ca mult timp nu au avut reactie. Dica a fost inexistent, ca in mai toate meciurile din retur, iar revenirea lui Banel Nicolita nu a fost de bun augur. Sud-americanii Stelei si-au adus aminte in repriza a doua ca sunt platitI cu bani grei, astfel ca Pepe Moreno a marcat dintr-o lovitura libera executata de Andres Mendoza in minutul 65.

„Fiara“ i-a aruncat in lupta pe Vali Badea si Rica Neaga, dar cei doi pareau total rupti de filmul meciului. Urletele lui Lacatus nu au compensate lipsa de inspiratie sau de pregatire a stelistilor, astfel ca scorul a ramas neschimbat pana in minutul 90. Atunci Habibou a ratat singur cu portarul meciul fiind practic terminat. O noua lovitura libera a adus mingea la Vali Badea care a preluat superb si a marcat golul victoriei, dovedind „Fiarei“ ca se poate baza pe el.

BECALI, epuizat
La incheierea meciului, patronul Stelei a dat o declaratie, desi abia mai putea vorbi de emotie.
„Noi i-am dominat pe UTA, dar numai Dumnezeu ne-a dat Victoria. A fost inspirat si Lacatus, dar tot Cel de Sus i-a dat ideea sa-l bage pe Badea. Am zis dupa bara lui Hidisan ca vom castiga in prelungiri, pentru ca Dumnezeu i-a mutat piciorul. Hristos a fost prea bun cu mine si nu mai vreau sa atac pe nimeni. La final, cand a ratat Habibou l-am intrebat pe Domnul daca m-a parasit. Dupa golul victoriei mi-au dat efectiv lacrimile. Au ramas 3 puncte fata de CFR daca vom castiga la masa verde cu Rapid. Dar campionatul il va da Domnul cui va vrea, mie sau altuia“.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.