Sport 22 Martie 2008 00:00
Nationala feminina de handbal a aflat ca are alti adversari in turneul preolimpic de la Bucuresti cu doar o saptamina inainte de primul meci.

Reprezentativa feminina de handbal este ultima sansa a Romaniei de a se prezenta la Jocurile Olimpice de la Beijing cu o echipa, dupa ce la Atena am fost reprezentati doar in sporturile individuale. Verdictul se va da saptamina viitoare, in urma turneului preolimpic de la Bucuresti, dar deja problemele au inceput sa apara.

Directorul tehnic al echipei Romaniei, Remus Draganescu, a declarat, vineri, ca in grupa de la turneul preolimpic de la Bucuresti vor veni echipele Ungariei si Japoniei, alaturi de Polonia, si nu Croatia si Coasta de Fildes, asa cum se stia, cu precizarea ca Federatia Internationala de Handbal nu a confirmat inca modificarile.

"Oficial nu am fost inca informati, dar teoretic in grupa noastra vor veni Ungaria si Japonia, cum a fost initial, alaturi de Polonia.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.