Sport 21 Martie 2008 03:15
"Prima este mai mare de 7000 de euro, nu va pot spune cat, pentru ca altfel n-ar mai fi surpriza pentru jucatori cand vor fi anuntati in cabina!" - Valeriu Argaseala, inaintea partidei Steaua - CFR

Gigi Becali parca iese din ecranul televizorului atunci cand vorbeste despre uriasele sume de bani pe care fotbalistii sai urmeaza sa le incaseze pentru partidele pe care Steaua le are de castigat sau le-a castigat deja. Numai ca exista in Ghencea din ce in ce mai multe vorbe soptite in barba de catre jucatorii lui Lacatus, adresantul fiind mereu acelasi, adica cel care promite si nu se tine de cuvant.

Euforie mare dupa victoria Stelei cu CFR. Dincolo de rezultat, de jocul echipei, mai exista si mirajul unei prime care, conform lui Argaseala, o depasea pe cea anuntata de Muresan pentru clujeni, adica 7.000 de euro. Peste doar doua zile, Gigi Becali avea sa lamureasca lucrurile. "Ei vor lua o prima foarte mare pentru aceasta victorie, cam 10.000, dar asta numai daca se claseaza pe locul unu sau doi la sfarsitul campionatului", a stabilit Gigi Becali.

Patronul nu s-a oprit aici, el promitand alte 10.000 de euro daca fotbalistii din Ghencea reusesc sa bata pe Unirea Urziceni, Rapid si UTA. "Daca bat astea trei meciuri le dau, pe langa primele normale, care ajung pe la 6.000 de euro, inca 10.000 de euro", declara Gigi Becali. Numai ca nimeni nu mai crede vorbele patronului. "Acum o sa stau cu carnetelul sa-mi notez ce am de luat, de la ce meciuri? Sunt contabil sau fotbalist? Argaseala ne promite ceva, in vestiar, si cand e sa incasam ne trimite la Gigi. Si patronul ne spune ca el nu ne-a promis nimic, sa ne dea Argaseala daca a promis el prime! Avem salarii platite la timp, primele la fel, chiar daca sunt mici, asa ca nu ne plangem. Numai ca nu inteleg de ce ni se spune una si alta se petrece", au spus unii dintre jucatori unor apropiati. Acestia se plang si de relatia cu Argaseala, cel despre care spun ca a devenit mult prea important pentru rolul sau in club: "Inainte, nea Vali se oferea sa ne ajute, aveam salariile si primele la timp in conturi, dar in ultimul timp totul s-a schimbat. Acum trebuie sa te rogi de el sa-ti dea salariul, de parca ti-l da din buzunarul sau. Nici nu prea mai suporta sa fie contrazis, parca se transforma dupa chipul si asemanarea sefului sau. A devenit si ingamfat, nu ii mai ajungi la nas. Parca a uitat cine a fost".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.