Sport 20 Martie 2008 01:28
Sefii de la FRF, Mircea Sandu si Ionut Lupescu, au pus la zid cativa grei ai Ligii 1. George Copos si Gigi Becali au fost „mitraliati” cu declaratii dure, primul fiind acuzat ca a legalizat spaga in arbitraj, iar al doilea ca e una dintre „relele” campionatului intern.

Acuzati in repetate randuri ca sunt parte din boala fotbalului romanesc, Mircea Sandu si Ionut Lupescu au facut ieri front comun si au declansat o contraofensiva puternica la adresa „greilor” din Liga 1. George Copos a fost principala tinta, dar de „furia” federalilor nu au scapat nici Gigi Becali, Dumitru Dragomir, Ion Craciunescu sau Adrian Porumboiu. „Raul pleaca de la conducatorii de fotbal. Mai este un pas pana ce vor proceda ca ei si antrenorii, apoi si jucatorii. Cei care au comportamente de maidan trebuie sa-si schimbe atitudinea sau sa ne lase”, a spus Nasu’. Ionut Lupescu l-a acuzat apoi frontal pe patronul Rapidului, pentru marile carente ale arbitrajului nostru. „Perioada neagra din arbitraj a fost atunci cand Copos a legalizat spaga in arbitraj. Oameni ca el sunt cei care au facut cele mai mari nenorociri din fotbalul nostru”, a declarat Kaizerul.

Amenintati cu depunctari, CU DNA...
Arbitrii acuzati de conducatorii de fotbal ca sunt corupti, hoti sau criminali au fost luati sub tutela ocrotitoare a lui Sandu si Lupescu. „Conducatorii nu se mai simt in siguranta acum, dupa ce am intinerit corpul arbitrilor. S-au facut greseli, unele foarte mari, dar nu sunt corupti, nici criminali, iar comisiile ar trebui sa depuncteze cluburile ai caror oficiali fac astfel de declaratii. Nu putem sa-i impuscam pe acesti arbitri care gresesc, iar Gigi Becali va fi convocat sa raspunda pentru acuzele sale. Daca va fi nevoie vom sesiza si DNA, care va ancheta si partidele din Liga 1. Gigi sa se lase de glume, sau va fi amendat, iar Steaua depunctata”, a mai amenintat Mircea Sandu.

Craciunescu acuza: „Sunt complici la mizerii!”
Atacul celor doi conducatori de la Casa Fotbalului la adresa „raului din fotbalul romanesc” e doar o noua pacaleala „marca Nasu’”, in opinia lui Ion Craciunescu. „Pentru declaratiile pe care le-a dat la adresa mea il voi da in judecata pe Mircea Sandu. Acesta ne pacaleste de 17 ani. Daca spun ca FRF nu poate lua nici o decizie, inseamna ca toti cei de acolo sunt complici la mizeriile din fotbalul nostru. Nu as vrea sa fiu arbitru in ziua de azi, pentru ca toleranta FRF se extinde foarte mult, se greseste mult si nu se mai tine cont de incalcarea regulamentelor”, a spus Craciunescu.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.