Sport 19 Martie 2008 02:39
Suporterul care a agresat un cameraman al TVR a primit, pe langa inchisoare, patru ani de interdictie pe stadion si este obligat sa plateasca despagubiri de aproximativ 20.000 de lei.

Suporterul stelist Tweety care in urma cu un an a agresat un cameraman TVR a fost condamnat, instanta Judecatoriei Sectorului 6 stabilind si ca acesta sa nu mai poata intra pe stadion timp de patru ani si sa ii plateasca operatorului despagubiri de aproximativ 20.000 de lei. Astfel, instanta l-a condamnat, marti, pe suporterul Catalin Iordan (Tweety) la doua luni de inchisoare cu suspendarea pedepsei sub supraveghere pentru lovire si la zece luni de inchisoare, tot cu suspendare, pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Instanta i-a dat lui Catalin Iordan un termen de incercare pe o perioada de patru ani. Magistratii au decis ca, in perioada de incercare, Iordan nu are voie sa intre pe stadion si sa vorbeasca cu vreun membru al familiei victimei.

Judecatorii au mai decis ca suporterul trebuie sa-i plateasca operatorului TVR Robert Cristea 15.000 de lei daune morale, 1.332 lei daune materiale si 3.000 de lei cu titlul de cheltuieli de judecata si alti 500 lei catre stat.

Avocata operatorului Robert Cristea, Ioana Luiza Dimitriu, s-a aratat multumita de solutia judecatorilor. Ea a precizat ca Robert Cristea nu a dorit niciodata bani de la suporter, ci doar ca acesta sa plateasca pentru faptele sale.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.