Sport 18 Martie 2008 03:34
Presedintele Ceahlaului sustine ca arbitrii sint platiti sa presteze servicii.

Presedintele de onoare al Ceahlaului, Gheorghe Stefan, a terminat ratia de consumabile de la club compunind memorii impotriva arbitrilor care altadata „puneau mingea pi var“ fara prea multe invitatii la vertijurile jucatorilor aflati pe statele lui de plata. Cum eforturile sale nu au avut efect, cel supranumit Pinalti a anuntat ca, dupa terminarea campionatului, ii va actiona in judecata pe arbitrii care au gresit impotriva moldovenilor.

„Am facut memorii peste memorii impotriva arbitrilor, dar n-am primit nici un raspuns. La inceputul returului am facut o scrisoare la FRF in care am propus ca arbitrii sa fie trasi la sorti ca sa nu existe suspiciuni, dar tot fara folos. Acesti arbitri au reusit sa ma determine sa ma las de fotbal. Asta au reusit sa faca din mine. Acum decid cine retrogradeaza si cine ia titlul“, a mai spus Stefan, adaugind: „Ma gindesc foarte serios sa ii actionez in justitie pe acesti arbitri. Cred ca le putem cere daune si atunci sa ii vad pe unde vor scoate camasa. Cind platesti un barem unui arbitru, il platesti pentru un serviciu care trebuie sa fie impecabil. Daca aceasta prestare de servicii nu este buna, atunci arbitrii sa dea banii inapoi, pentru ca nu-i merita. Asa mi se pare corect“. Oficialul moldovenilor a precizat ca a strins 100 de greseli comise de arbitri impotriva formatiei sale.

Pinalti l-a acuzat pe Lupescu pentru delegarea arbitrului Ivan la Steaua-Urziceni, dupa ce acesta gresise flagrant la un meci cu miza mult mai mica, Ceahlaul-Farul. Impotriva arbitrajelor s-a ridicat pina si CFR Cluj, cei mai importanti beneficiari ai erorilor „din fluier“ in prima parte a campionatului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.