Sport 17 Martie 2008 03:41
Netoiu il desfiinteaza pe Badea, despre care spune ca a luat bani de la Gigi Becali si a distrus clubul din "Groapa"
Atacul lui Gigi Netoiu la adresa lui Nicolae Badea, inceput vineri seara, dupa meciul Gloria Bistrita - Dinamo (scor 1-1 in etapa a 23-a din Liga I), a ajuns la extrem sambata seara, in mai multe emisiuni televizate. Daca initial a fost gasit vinovat de neimplicare la club si de caderea lui Dinamo, Badea s-a trezit dupa o zi acuzat de fapte penale. "Am auzit ca, dupa meciul Dinamo - CFR, scor 1-0, din sezonul trecut, Badea a luat milionul de euro de la Becali prin intermediul lui Hrebenciuc. Becali i-a dat banii lui Hrebenciuc, iar acesta lui Badea, care i-a impartit mai departe. Nu pot sa spun cui, chiar daca stiu. Intrebati-l pe Badea! Eu tot ceea ce spun pot sa sustin prin intermediul unor oameni care pot sa spuna ce s-a intamplat", a spus "Comandantul".

Dupa meciul Dinamo - CFR Cluj, scor 1-0, din editia trecuta de campionat, in urma caruia Steaua a urcat pe locul 2 si a participat in preliminariile Ligii Campionilor, Gigi Becali a anuntat ca i-a recompensat pe "cainii rosii" cu doua milioane de euro, dupa care a revenit si a mentionat ca ar fi oferit doua milioane de lei vechi! "Badea si Hrebenciuc sunt prieteni buni. Hrebenciuc e sfatuitor si la Dinamo, si la Steaua!", a mai adaugat Netoiu. Acesta a mai adaugat ca, dupa ce l-a adus la club pe Badea, actualul nr. 1 de la Dinamo l-a indepartat. "Eu l-am adus si el m-a dat afara! Am zis ca plec si mi-a promis ca, daca Dinamo va ajunge intr-o situatie grea, va accepta revenirea mea. I-am spus ca vreau sa revin, dar nu mai vrea! A ajuns sa transforme Dinamo intr-o afacere de familie. Eu cred ca la Dinamo e nevoie de investitori puternici si de bani multi pentru a face performanta, dar Badea face altceva!", a mai declarat Netoiu. "Comandantul" a precizat ca ruptura s-a produs atunci cand ajunsese deja la o intelegere cu Ioan Sabau, pentru preluarea lui Dinamo, in timp ce Badea l-a preferat pe Mircea Rednic. Apoi, in aceasta iarna, Netoiu l-a propus pe Sorin Cartu, iar Badea a preferat cuplul Cornel Talnar - Cornel Dinu, schimbat intre timp de Gigi Multescu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.