Sport 14 Martie 2008 03:35
Capitanul Stelei l-a ironizat inca o data pe nasul sau Becali, spunand ca nu conteaza daca vor fi de Pasti pe locul unu preferand sa fie pe primul loc la final. Finul l-a mai contrat o data pe patronul stelist, semn ca relatiile intre cei doi s-au racit.

Ani de zile, patronul Stelei l-a favorizat pe Mirel Radoi. Pus capitan de Victor Piturca, Radoi a intrat rapid in gratiile lui Gigi Becali. Acesta a de-venit si nasul fotbalistului, astfel ca Mirel a devenit la un moment dat stapanul vestiarului. Jucatorii nu au mai indraznit sa sufle in fata lui, iar antrenorii care s-au perindat in Ghencea au trebuit sa se puna bine cu Mirel ca sa aiba un mandat cat mai lung. Dupa plecarea lui Piturca, Radoi a decis ca Sorin Cartu si Marius Lacatus sa nu vina in Ghencea, norocosul fiind Walter Zenga.

In plus, Gigi l-a „acoperit” cu bani pe finul sau, Mirel ajungand sa castige din contract si cadourile „grase” ale nasului sau in jur de 500.000 de euro pe an. Relatiile s-au racit in ultimul timp, surse din interiorul clubului marturisind ca Gigi nu a mai fost la fel de generos, Mirel ajungand sa castige doar un pic mai mult ca jucatorii sud-americani.

Drept urmare, capitanul stelist a inceput sa tina partea vestiarului si nu a nasului. „Sa fim pe primul loc de Pasti? Asta spune patronul. Pe mine nu ma intereseaza. Prefer sa fiu pe primul loc la final”, a spus acid Mirel. Acesta este increzator in echipa. „Nu cred ca Urziceniul va scoate puncte de la noi. E cam greu. Noi avem stadionul mereu plin si presiunea este fantastica, nu ca la rivalii nostri care doar se lauda ca aduc lumea la stadion”, a aruncat Mirel sageti si spre CFR Cluj.
declaratie:

”Gigi Becali declara multe. Mai ales dupa infrangeri obisnuieste sa critice echipa, dar ii trece repede. Asa vrea el, sa se ia de cineva”
Mirel RADOI


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.