Marul discordiei dintre ei este reprezentat de actiunile clubului Rapid, pe care Copos le-ar fi pus gaj in schimbul sumei de 40 de milioane de euro.

Zilele trecute au fost foarte incordate intre cei doi, dupa ce Taher a recunoscut pentru EVZ existenta memorandumului prin care devine stapan pe 80% dintre actiunile Rapidului. Mai mult, arabul a afirmat ca fostul vicepremier a fost cel care a insistat pentru incheierea tranzactiei, deoarece avea stringenta nevoie de bani: „El s-a tinut de mine! M-a sunat de 20 de ori!“.

Sah etern
Copos a raspuns neasteptat de dur la adresa omului pe care tocmai il caracterizase drept „un industrias respectabil, cu care este o onoare sa faci afaceri“. Magnatul din Giulesti a schimbat placa, numindu-l „mincinos“ pe Fathi Taher: „Nu este nimic adevarat, sunt numai prostii“. „Fiecare este liber sa spuna ce crede. N-o sa shimbam noi lumea“, a replicat iordanianul, insinuand ca George Copos e duplicitar.
In acest context, clubul de langa Podul Grant a ajuns intr-o situatie delicata. Rapid are acum un patron care nu mai vrea sa investeasca, cea mai buna dovada fiind micsorarea drastica a capitalului social din ultima Adunare Generala a Actionarilor (de la 16 la doar doua milioane de euro), dar si un posibil cumparator aflat in asteptare.

De asemenea, nici in cazul in care Taher ar prelua 80% din club situatia nu ar fi tocmai roz, celelalte 20% din actiuni ramanand la Copos. Astfel, Rapidul ar fi condus de doi asociati care se afla in relatii din ce in ce mai proaste.