Sport 13 Martie 2008 04:52
Patronul Stelei a intervenit intr-o emisiune tv si l-a facut "dobitoc" pe Titi Dumitriu, pentru ca ulterior sa-si ceara scuze si sa "transfere" jignirile catre Lita Dumitru.
Un nou acces de furie al patronului Stelei a adus o noua gafa a acestuia. Suparat pe Lita Dumitru si pe declaratiile acestuia, Becali a intervenit telefonic intr-o emisiune de televiziune, acolo unde s-a dat din nou in stamba. "Dumitriu este un dobitoc, nu trebuie bagat prea mult in seama. El mi-a cerut bani, eu nu am vrut sa-i dau si apoi a inceput sa ma atace pe mine, sa atace Steaua. E un dobitoc, va spun eu", a spus Gigi.

Numai ca personajul de care el voia sa se lege era Lita Dumitru, si nu Titi Dumitriu, antrenorul, pentru ultimele patru etape, cu care Steaua a castigat titlul acum doi ani de zile. "Dumitriu sau Dumitru? A, Dumitriu. Ma scuzati atunci, credeam ca e vorba despre Lita Dumitru. Ala e un nenorocit, sa ma scuze Titi Dumitriu", a recunoscut, spasit, Becali. Latifundiarul din Pipera s-a referit si la Lacatus, reafirmand ca acesta nu va fi dat niciodata afara de la echipa. "Pe Lacatus nu-l voi da afara niciodata. Nu cred ca ma voi insela cu Lacatus, asa cum m-am inselat cu Hagi. Dar, oricum, nici pe Hagi nu l-am dat afara, el a plecat. Daca avea demnitate si onoare, ar fi plecat mai demult. Dar noi am stat de vorba la Praga, am discutat, chiar mi-am cerut scuze ca m-am luat de el. Dupa aceea, el a facut conferinta de presa si a anuntat ca pleaca. L-am dat eu afara?", s-a intrebat, retoric, Becali.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.