Sport 12 Martie 2008 00:46
Croitoru si Cristocea,imprumutati de Steaua la Ceahlaul, nu sunt singurele atu-uri ale nemtenilor pentru meciul cu CFR
Dupa experimentele esuate cu Univ. Craiova si cu Gloria Buzau, ambele invinse de CFR Cluj, Gigi Becali isi pune toate sperantele in Ceahlaul, echipa care va juca sambata, pe teren propriu, impotriva liderului. Fara se mai faca tambalau ca in alte dati, chiar daca se stie ca cine incurca CFR-ul nu scapa "neatins" la buzunare, se pare ca Gigi Becali a trimis deja o noua "sacosa" cu bani spre echipa lui Gheorghe Stefan, pentru indeplinirea planului anuntat: Steaua pe primul loc de Paste!

Sezonul trecut, Steaua urmarea detinatoarea primului loc, Dinamo, iar urmatorul meci il avea cu Ceahlaul. Prilej cum nu se poate mai bun pentru patronul moldovenilor, Gh. Stefan, de a le demonstra oficialilor dinamovisti ca el ramane un iubitor de culori alb-rosii. Stelistii s-au impiedicat de trupa lui "Pinalti", scor 0-0, iar Dinamo a scapat in castigatoare. De atunci, se pare ca Gigi Becali l-a scos de pe lista sa de favoriti pe Stefan, asta chiar daca cei doi erau, impreuna cu Dragomir si cu Porumboiu, principalii actori ai unor seri care incepeau si se terminau cu poker sau table. Insa nevoia l-a facut pe finantatorul din Ghencea sa lase in urma resentimetele si sa revina la sentimente mai crestinesti fata de Pinalti. Dupa ce a incercat sa-l umileasca pe Stefan, pe care l-a plimbat de doua ori pana la Bucuresti, ca apoi sa nu-i mai raspunda la telefon, in problema trecerii lui Croitoru la Piatra Neamt, cineva i-a sugerat lui Gigi Becali ca nu ar fi o idee rea ca Pinalti sa-i fie aliat in lupta contra celor de la CFR. Surse din anturajul finantatorului Stelei spun ca, odata inoculata ideea ca Stefan ar putea deveni un aliat, Gigi insusi a pus mana pe telefon si l-a sunat pe patronul Ceahlaului, supralicitand oferta: nu numai ca i l-a imprumutat pe Croitoru, dar i l-a dat si pe Cristocea, convins fiind de doua lucruri.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.