Sport 11 Martie 2008 22:48
Echipa feminina de handbal U Jolidon Cluj a invins, pe teren propriu, cu scorul de 33-27 (16-17), formatia croata HC Podravka Vegeta, fosta detinatoare a Ligii Campionilor, in prima mansa a sferturilor de finala ale Cupei Cupelor. Golurile echipei clujene au fost marcate de Carmen Amariei - 10, Senocico - 8, Busuioceanu - 5, Barsan - 4, Paraschiv -3, Muresan - 2, Dinca - 1, iar de la Podravka principalele marcatoare au fost Pasicnik - 8 goluri si Tatari - 5.
"A fost o victorie foarte muncita, avand in vedere ca am preluat conducerea pentru prima data doar in minutul 47. M-au suparat si unele decizii de arbitraj, dar am incredere ca, daca am invins la sase goluri, putem profita de sansa si in retur", a declarat antrenorul Gheorghe Covaciu.


Carmen Amariei a declarat ca dedica victoria publicului clujean. "Am avut si o presiune mare in echipa datorita mizei si vreau sa multumesc mult publicului, celor peste 2.500 de spectatori care ne-au sustinut in fiecare moment. Speram in calificare, dar trebuie sa luam totul pas cu pas. Dedic evolutia publicului clujean, dar si primului meu antrenor din Romania, Gheorghe Marginean", a spus Amariei.
La meci a fost prezent si antrenorul nationalei Romaniei, Gheorghe Tadici, care a discutat in timpul partidei cu membri ai delegatiei croate si a parasit sala inainte de incheierea meciului. El a dorit sa monitorizeze jucatoarele clujene ce ar putea fi convocate pentru turneul preolimpic.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.