Sport 10 Martie 2008 00:00
Dupa suporteri, care nu-l mai vor, finantatorul a intrat in conflict si cu Zotta, Sichitiu si Manea. Desi echipa este pe locul doi in prima liga si ar avea nevoie de liniste pentru a putea lupta la titlu, Copos involbureaza din nou apele in Giulesti. El a spus despre Constantin Zotta, Nicolae Manea si Grigore Sichitiu ca nu sunt adevaratii lideri la Rapid.

In replica, cei trei au sarit la gatul finantatorului. „Copos este liderul atotstiutor. Acum am vazut ca are si calitati de selectioner. Am vazut ca de pe internet a reusit sa transfere ceva ex­ceptional", l-a intepat Sichitiu pe finantator cu privire la transferul sarbului Despotovici.

„Chiar si fara un „lider" adevarat in conducere, in ultimul an, Rapidul a luat o Cupa, o Supercupa si acum este pe locul doi in campionat", a reactionat si Zotta. Insa, cei mai afectati de acest nou scandal sunt suporterii, care il considera pe finantator drept principal vinovat de ultimele scandaluri.
Se vinde Rapidul in aceasta saptamana?

„Cum sa faca Zotta, Sichitiu si Manea performanta? Are vreunul vreo pregatire in domeniul managementului sau al marketingului? Dar Copos uita sa mentioneze ca el i-a numit. Stia de la inceput de ce sunt in stare. Normal ca e mai usor sa dai vina pe altul...", a scris „forever" pe site-ul suporterilor giulesteni. Giulestenii ar putea avea un nou patron in aceasta saptamana, omul de afaceri Fatih Taher fiind foarte aproape de a cumpara clubul.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.