Sport 10 Martie 2008 23:53
Campioana n-a reusit sa castige aseara, la revenirea lui Gigi Multescu pe banca tehnica, remizand cu Farul, echipa pregatita de Ion Marin.

Gigi Multescu a avut parte de o revenire nefericita aseara, la Dinamo, echipa „cainilor rosii“ pierzand doua puncte acasa cu codasa Farul, formatie pregatita de fostul tehnician al „ros- albilor“, Ion Marin. Dinamovistii au jucat, pentru prima oara in acest sezon, intr-o formula cu trei atacanti, dar prestatia echipei a fost la fel de stearsa ca si in precedentele partide. In urma acestui rezultat, „ros-albii“ isi pericliteaza chiar si locul sase in clasament. Constantenii au ramas neinvinsi in sezonul de primavara, reusind sa obtina 5 puncte in trei meciuri.

> Jocul liniar al dinamovistilor in prima repriza i-a scos din sarite pe suporterii „cainilor“. La pauza, in timp ce echipele se retrageau la vestiare, fanii au inconjurat tunelul care duce spre cabine si i-au apostrofat pe jucatori: „Lobi, bate-i la vestiare“ si „Nea Marine, las-o mai usor!“ au fost scandarile dedicate de suporteri portarului nationalei si, respectiv, antrenorului oaspetilor, fostul fotbalist dinamovist Ion Marin.

> Jandarmii au venit la meci cu garoafe in loc de bastoane. La pauza, fortele de ordine au impartit cu darnicie garoafe rosii ziaristelor si spectatoarelor de la tribuna a II-a.

> Cornel Dinu a urmarit partida din cabina situata in apropiere de masapresei. Suporterii de la tribuna a II-a l-au luat in dese randuri la rost pe administratorul-delegat al clubului. „Nea Cornele, jucam si noi ceva?“ si „Procuroare, cand incepe meciul?“, i-au strigat oamenii nemultumiti, in repriza secunda, celui care supervizeaza activitatea tehnicienilor de la Dinamo.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.