Lovit duminica trecuta la umarul stang, in meciul de campionat Napoli - Inter Milano, resiteanul risca sa rateze prezenta la turneul final din Austria si Elvetia! Accidentarea reprezinta o recidiva a luxatiei suferite in luna septembrie a anului trecut, in timpul partidei amicale Germania - Romania.

Ionut Lupescu: „E posibil sa piarda tot sezonul!“
Ionut Lupescu a sporit ieri tensiunea, vorbind despre umarul zdrobit al lui Chivu. Directorul general al FRF a anuntat, nici mai mult, nici mai putin, ca fotbalistul ar putea ajunge la cutit, situatie in care Romania va trebui sa se descurce fara el la marele bal de la vara! Si Adrian Mutu, cealalta vedeta a nationalei, ne da emotii.

Jucatorul de la Fiorentina, omul de prestatiile caruia selectionata lui Victor Piturca este dependenta, n-a evoluat joi seara, in meciul pe care echipa sa de club, Fiorentina, l-a disputat in Cupa UEFA. „Accidentarile lui Mutu si Chivu ne intristeaza. Cristi chiar are o problema serioasa cu umarul si el va decide daca se va opera sau nu. E posibil sa piarda tot sezonul! Daca se va opera, ne va fi foarte greu fara el la Euro“, a spus numarul doi de la FRF.

Mircea Sandu: „Se afla intre ciocan si nicovala“
Mircea Sandu tine permanent legatura cu starurile nationalei, cunoscand in detaliu si situatia dificila in care se gaseste Chivu. „Totul depinde de ce va face Chivu la meciul cu Liverpool, de pe 11 martie, din Liga Campionilor. Daca va decide sa joace si se va accidenta iarasi, atunci nu va scapa de cutit si va fi grav. Daca se va proteja si nu va juca in partida respectiva, in doua saptamani va fi complet apt de joc. Sunt interese mari ca el sa joace cu Liverpool. Cristi se afla intre ciocan si nicovala. Clubul lui ii cere sa intre in teren pe 11 martie (n.r. - din defensiva nerrazzurilor vor lipsi Cordoba - accidentat si Materazzi - suspendat), dar, pe de alta parte, ii este teama sa nu rateze prezenta la Euro.“ Antrenorul Roberto Mancini a declarat de pe acum ca romanul va fi titular in partida cu „cormoranii“, urmand sa-si protejeze umarul lovit cu o fasa elastica.