Sport 7 Martie 2008 04:28
Membrii Clubului Aristocratic Rapid s-au saturat de toate manevrele facute de George Copos in Giulesti. Concluzia acestora este clara: actualul patron sa-si vånda actiunile pentru ca echipa „alb-visinie” sa nu mai aiba de suferit.

Numele noului finantator nu este atåt de important in opinia rapidistilor adevarati, ceea ce conteaza pentru ei este schimbarea patronatului. De fapt, motto-ul lor s-a schimbat din „George Copos asta esti, Berlusconi din Giulesti” in „Arunca-l pe Copos din tren”.

Incertitudinea existenta in ultima vreme la clubul Rapid i-a revoltat pe membrii Clubului Aristocratic din Giulesti. Presedintele acestei asociatii sportive, Cristian Mihai Parvu, este de parere ca principalul vinovat pentru aceasta situatie este chiar patronul George Copos. „Dansul are acelasi comportament inconsecvent si aceeasi atitudine care respira nesinceritate. Domnul Copos e de apreciat pentru stilul sau eficient de a negocia, nu degeaba se spune ca este singurul om care a scos bani din fotbal”, ne-a declarat Cristian Parvu. „Este patron absolut, deoarece are 99,99 la suta din actiuni, iar pe
noi ca rapidisti ne deranjeaza ca nu-si asuma toate deciziile. Ba vinde, ba nu vinde. Este extrem de misterios in tot ceea ce face si nu ne-ar mira sa se vehiculeze si alte nume in afara lui Fathi Taher. Pentru noi, Rapid este o pasiune care ne-a adus incantare, pentru George Copos – doar una dintre multiplele afaceri pe care le are”. Referitor la numele viitorului patron, seful aristocratilor giulesteni si-a ales favoritii: „Sufletul suporterului rapidist e mai aproape de Marian Iancu sau chiar de Adrian Porumboiu, dar Dumnezeu stie cine ne va conduce pe viitor”.

Dan Grigore regreta politica pe care o duce Copos
Unul dintre cei mai cunoscuti rapidisti este celebrul pianist Dan Grigore. Acesta nu a ezitat niciodata sa amendeze derapajele lui George Copos, cele legate de activitatea la echipa de langa Grant. „Eu personal sunt in recul fata de conducerea clubului. S-a incercat la un moment dat o apropiere a noastra fata de activitatea de la club, dar in cele din urma totul a esuat. Regret foarte mult ca Rapidul a ajuns sa fie scos la mezat ca o marfa oarecare. Macar daca l-ar lua aceasta firma de care s-a tot vorbit, Griro. Asa, clubul nu e nici in car, nici in caruta. Nu inteleg politica dusa de domnul Copos si i-am spus si personal acest lucru. In ceea ce priveste preferintele unuia sau altuia legat de numele posibilului actionar majoritar se poate discuta. Cel mai important este sa fie clarificat statutul juridic si comercial al clubului. Este nevoie de un management profesionist pentru ca tot suntem noi mari amatori de profesionism, ca sa folosesc o constructie oximoronica. Cel mai periculos lucru este ca domnul Copos lasa impresia ca nu stie ce vrea. Ce sa mai inteleaga suporterii, antrenorii sau jucatorii din aceasta atitudine? Rapidul este un brand solid, un brand vechi care din pacate nu este bine folosit”, ne-a declarat Dan Grigore.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.