Sport 5 Martie 2008 02:57

Mitul campioanei en-titre a Europei, AC Milan, a fost spulberat aseara de “gasca nebuna” construita la Arsenal de francezul Arsene Wenger. Oamenii negri au fost Cesc Fabregas (foto) si Emanuel Adebayor. Un sut perfect de la mare distanta si o finalizare simpla din careul de sase metri au consfintit eliminarea Milanului. Noaptea magica pentru cei doi jucatori a fost anuntata de o prima repriza in care aceiasi Fabregas si Adebayor tintisera doar bara transversala a portii lui Kalac.

Stadionul Ramon Sanchez Pizjuan din Sevilla a gazduit cel mai dramatic sfert de finala. Unul dintre brazilienii lui Fenerbahce, Deivid, a impins in prelungiri un meci pe care, la pauza, se parea ca andaluzii il aveau sub control. Totul s-a decis la penaltyuri, unde spaniolii au ratat de trei ori, prin Escude, Maresca si Alvez. Turcii au gresit doar prin Edu, Fener obtinand o calificare senzationala in sferturi. In rest, Barcelona si Manchester s-au calificat la pas dupa retururile cu Celtic si, respectiv, Lyon, partidele de pe Camp Nou si Old Trafford fiind doar simple formalitati.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.