Jucatorii si cuplul de tehnicieni de la Dinamo se bucura in continuare de increderea presedintelui executiv Cristi Borcea, dar o parte a actionarilor s-au saturat sa tot astepte rezultate de la acestia.

„Trebuie sa ne redresam, nu sa murim. Antrenorii nu au postul in pericol, o sa ne revenim in campionat“, a anuntat Borcea, desi echipa sa este pe locul sase in campionat si eliminata din Cupa Romaniei. Ieri, doar presedintele executiv Cristi a discutat cu jucatorii, el fiind de altfel ultimul care a mai gasit resurse pentru a-i incuraja pe jucatori. Omul cu puterea decizionala la clubul din Stefan cel Mare a incercat ieri sa le ridice moralul lui Danciulescu si Margaritescu, considerati principalii vinovati pentru infrangerea cu Dacia Mioveni. In schimb, o parte din actionari si-au pierdut rabdarea cu jucatorii, pe care, voalat sau nu, ii acuza ca abuzeaza de statutul de titulari.

„Nici sa nu ma intrebati ceva de Dinamo. Eu unul nu mai am nimic de spus, ce aveam eu de facut, ca actionar, am facut, gata“, a reactionat ieri dupa-amiaza vicepresedintele Vasile Turcu, inca foarte suparat dupa infrangerea de la Urziceni. Mult mai vehement s-a aratat insa Floria Walter, unul dintre putinii actionari care ii sustine in continuare pe Cornel Dinu si Cornel Talnar pe banca tehnica a echipei. „Cum sa imi placa meciul de la Urziceni? Numai unui nebun i-ar fi putut placea, mai ales ca eu mai bag si bani acolo. Nu antrenorii sant de vina. Ce, l-au invatat ei pe Maragaritescu sa ia rosu, pe Danciulescu sa rateze sau pe Moti sa faca penalti? Greselile jucatorilor sant de vina. Le-am oferit tot ce au vrut, le-am adus si racheta (n.r. - clubul a achizitionar recent un autocar in valoare de 300.000 de euro pentru echipa) sa umble prin gropile astea. Unii dintre ei poate sant prea siguri de posturile lor. Ei sunt vedete si uitati unde am ajuns!“, a sarit actionarul dinamovist in apararea celor doi tehnicieni.

Danciu si China se scuza
Atacantul dinamovist, care la finalul partidei de la Urziceni a izbucnit in lacrimi de suparare pentru penaltiul ratat, era si ieri inca afectat de eroarea din partida cu Dacia. „N-am dormit toata noaptea de suparare“, a povestit Danciu-gol. Cel mai afectat era insa Margaritescu, considerat principalul vinovat pentru infrangere. „Nu am nici o scuza pentru ca mi-am deamagit coechipierii“, declara mijlocasul dinamovist.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.