Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, si-a cerut scuze public, pentru declaratiile legate de presupusa "sacosa cu bani" cu care ar fi fost motivati jucatorii craioveni la meciul de sambata de catre adversarii la titlu.

"La fiecare meci sunt carcotasi care umbla cu povesti, care ne dau telefoane ca se va intampla una sau alta. Am facut declaratia cu sacosa influentati de aceste povesti si de un angajat care acum nu mai e atat de sigur ca a vazut sacosa cu bani. Am facut o greseala si ne cerem scuze celor de la Universitatea Craiova, in numele meu, al lui Arpad Paszkany si al clubului. O sa-l sun personal pe Mititelu sa-mi prezint scuzele", a declarat Muresan in Gardianul.

Patronul gruparii CFR Cluj, Paszkany Arpad, a declarat, sambata, dupa victoria cu scorul de 4-1 din meciul cu Universitatea Craiova, ca jucatorii craioveni au regretat de doua ori, atat pentru infrangere, cat si pentru suma de 200.000 de euro care i-ar fi asteptat in cazul victoriei. "Cei de la Craiova au plans de doua ori astazi, o data pentru infrangere si o data pentru cei 200.000 de euro care erau aici, intr-o sacosa, legati frumos, ca la bisnitari. Nu stiu de unde vin banii, cred ca de acolo de unde se apasa pe butoane. Cred ca daca se joaca pe atat de multi bani e o emotie in plus. Acum banii vor pleca la urmatorul adversar dupa Steaua. Inainte era un film, Drumul oaselor, acum e Drumul banilor", scrie Romania Libera.

Replica lui Mititelu nu a intarziat sa apara. "Pe 6 martie merg la testul poligraf, pentru cazul legat de sacosa de bani pe care sefii lui CFR spun ca au vazut-o in vestiarul Craiovei. Apoi fac o conferinta de presa in care voi spune multe lucruri rusinoase pe care le stiu despre CFR".

Schimbarea de atitudine a oficialilor din Gruia a venit dupa ce Mititelu amenintase cu dezvaluiri "rusinoase" despre gruparea clujeana. "Am auzit multe lucruri despre CFR, dar nu le-am spus, insa dupa ce ma voi supune testului poligraf voi face publice aceste informatii. Am date concrete, m-am pregatit amanuntit, poate ei m-au subestimat, dar voi veni cu lucruri serioase si rusinoase pentru clubul lor", a spus Mititelu, care a adaugat ca-l va actiona in justitie pe Paskany, daca acesta nu-si va cere scuze public pentru declaratiile sale. Potrivit Ziua, se pare ca Mititelu este multumit de gestul oficialilor de la Cluj si considera incheiata disputa.

Presedintele lui CFR, Iuliu Muresan sustine ca CFR Cluj nu poate fi pedepsita pentru declaratiile lui Paszkany deoarece acesta nu are nici o functie in club. “Domnul Paszkany a fost chemat la Comisia de Disciplina a FRF pentru declaratii suplimentare, dar nu se va prezenta, intrucat pleaca din tara. Nu cred ca riscam nici o pedeapsa, deoarece nu ocupa nici o functie in club. Ca persoana fizica este actionar minoritar, majoritatea actiunilor fiind detinute de societati private”, informeaza Jurnalul National.

„Paszkany trebuie trimis la spitalul de nebuni. Eu nu inteleg cum de CFR a marcat 4 goluri fara sa ajunga de prea multe ori la poarta noastra”, a spus Mititelu, sugerand un ajutor din partea arbitrilor. Ziarul sustine ca brigada de arbitri a fost surprinsa de camerele TV in timp ce se bucura alaturi de clujeni la golurile acestora.

Cu toate ca Mititelu a declarat disputa incheiata, patronul CFR Cluj a fost convocat astazi la Comisia de Disciplina pentru declaratii suplimentare in legatura cu cazul "sacosa cu bani", dar nu se va prezenta, Intrucat pleaca din Tara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.