Conform site-ului oficial al gruparii toscane, citat de Cotidianul, rezonanta magnetica efectuata luni a relevat ca Mutu a suferit o leziune de gradul doi la ligamentele colaterale ale genunchiului sting si ca trebuie sa faca o pauza de patru saptamini pina la reluarea antrenamentelor normale. In aceste conditii, aproape sigur Mutu va rata meciul amical din 26 martie contra nationalei Rusiei.

Conform Ziua, in Italia, Mutu nu va juca in etapele 25-30, cu Livorno (a) - 27 februarie, Juventus (d) - 2 martie, Siena (d) - 9 martie, Genoa (a) - 16 martie, Napoli (d) - 19 martie si Lazio (a) - 22 martie, va rata si "dubla" din optimile de finala ale Cupei UEFA, cu Everton (6 si 13 martie), fiind posbil sa reintre cu Udinese (d) - 30 martie, in etapa a 31-a.

Potrivit Adevarul, Pompiliu Popescu, medicul echipei nationale, s-a interesat de starea lui Adrian Mutu, informand ca piciorul in cauza va fi imobilizat de o atela pentru trei saptamani, urmand ca in paralel sa se efectueze si procesul de recuperare. Dupa aceasta etapa, „Briliantul" isi va putea relua antrenamentele si va fi apt de joc dupa inca 7-10 zile.