Potrivit Cotidianul, simbata seara, trupa lui Rednic a scris cel mai negru scenariu pentru reinceputul de sezon. In drumul spre o victorie logica in fata ultimei clasate, „U“ Cluj, giulestenii s-au trezit condusi prin reusita fostului rapidist Bundea. Noul lider informal Daniel Pancu si-a impins echipa de la spate, a egalat dupa ce Dica a ratat un penalty, insa rapidistii au primit lovitura de gratie de la o formatie in inferioritate numerica, dupa eliminarea lui Bad.

in urma acestui rezultat, alb-visiniii au ramas la opt puncte in spatele liderului CFR Cluj si pastreaza sanse minime la castigarea titlului, informeaza Adevarul.

La finalul meciului, George Copos simtea cum ii fuge pamantul de sub picioare. „Daca vreti adrenalina, investiti 3-4 milioane de euro in iarna la Rapid si sa vedeti atunci farmecul vietii“, s-a adresat patronul giulestean jurnalistilor, conform EVZ.

Antrenorul echipei Rapid, Mircea Rednic, si-a cerut scuze in numele sau si al jucatorilor. "Am inceput cu stangul, este o seara trista si in acelasi timp rusinoasa pentru noi, sa pierzi acasa, nu pentru ca am jucat cu U Cluj, pentru ca nu isi merita locul in clasament, ci pentru felul in care am evoluat azi, in general. U Cluj ne-a dat o palma azi, trebuie sa tratam fiecare meci foarte serios. Imi cer scuze pentru evolutia de azi, atat in numele echipei, cat si in numele meu", a spus Rednic, potrivit Romania Libera.

"Sansele, cele pe care le mai avem, le vom juca pana la capat, pentru ca azi a fost o zi proasta si, poate, cu putin ghinion. Noi vom lupta pana la ultimul meci", a completat Rednic.