Administratorul delegat de la Dinamo ramine la parerea ca respiram inca aer balcanic, iar Andone spune ca „nu mai merge ca pe vremuri“.
O echipa din provincie ameninta, dupa multi ani, dictatura echipelor bucurestene. Momentul in care CFR Cluj vrea autonomie in fotbal coincide cu anul in care campioana primeste un loc pe un colt de la masa bogatilor din grupele Ligii Campionilor. In plus, banii din drepturile tv, pentru a caror achizitie licitatia incepe de la 18 milioane de euro, se impart tot in functie de locul ocupat in clasament, astfel ca multi oameni de fotbal se asteapta la folosirea oricaror mijloace pentru sampania de la finalul Ligii I.

Cornel Dinu spune ca „nimic nu poate fi corect in Romania“, proastele obiceiuri deprinse de-a lungul istoriei fiind impregnate ca niste tatuaje definitive in firea totusi balcanica a romanilor. In opinia sa, doar Paszkany, Badea, Padureanu si Marius Stan sint oameni de onoare in fotbalul autohton.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.