Giulestenii l-au dorit pe Ibrahim Salou, care nu a dat nici un gol in actualul sezon, in locul lui Joao Paulo, locul trei in clasamentul golgeterilor din Portugalia.

Presa portugheza anunta in aceasta dimineata ca Rapid il va transfera pe Joao Paulo de la Uniao Leiria, un atacant in mare forma, dar la putin timp oficiali giulesteni au anuntat ca transferul nu mai are loc. Explicatia a venit de la Grigore Sichitiu, directorul general adjunct al gruparii din Grant: "Cu Joao Paulo a cazut definitiv pentru ca acum l-am luat pe Salou pe acelasi post si nu are rost".

Joao Paolo, 8 goluri in prima liga portugheza

Interesant este ca giulestenii au vrut sa ia un atacant belgian care nu a dat nici un gol in acest sezon in 17 meciuri si a inscris doar de 5 ori sezonul trecut, in 36 de partide jucate, si renuntau la un atacant mai tanar cu un an, in mare forma si care, numai in actuala editie de campionat, a inscris 8 goluri, mai mult decat a marcat Salou la Brugges in aproape doi ani.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.