Fostul tehnician al Rapidului, Cristiano Bergodi, a declarat miercuri ca lupta pentru castigarea campionatului in Liga I va fi foarte stransa, si considera ca Steaua este principala favorita la cucerirea trofeului, chiar daca se afla la opt puncte de liderul CFR Cluj.

"Urmaresc constant campionatul din Romania, am vazut si ce transferuri s-au facut si cred ca va fi un retur foarte disputat. Cred ca echipele s-au intarit foarte mult, iar principalele favorite la castigarea titlului vor fi Steaua, care a facut o campanie de acizitii foarte buna, CFR Cluj si Rapid. Dar mai multe se vor decide pe teren, acum inainte este usor de vorbit", a declarat Cristiano Bergodi, informeaza NewsIn.

Italianul a mai spus ca este la curent cu tot ce se intampla in fotbalul romanescs: "Am auzit ca la voi se vorbeste mult si despre aranjamente, sau cum le ziceti acolo, butoane, dar eu sper sa nu se recurga la astfel de practici, pentru ca nu ar fi bine pentru campionatul romanesc".

Bergodi s-a referit si la posibilitatea de a reveni ca antrenor in Romania, dar spune ca pana acum nu a primit nicio oferta concreta de la vreun club. "Nu am primit nicio oferta de a antrena, nici din Italia si nici din Romania, dar daca ma cauta cineva, eu merg sa antrenez cu placere, pentru ca mi-e dor sa stau pe banca tehnica si sa pregatesc o formatie. Daca ma suna cineva din Romania si imi spune: 'Bergodi avem nevoie de tine', ma intorc cu cea mai mare placere. As accepta si o oferta pentru doua, trei luni, dar daca nu apare nimic, mai vedem din vara ce se va intampla", a afirmat italianul.

Fostul tehnician al echipei Rapid a comentat si pozitia patronului rapidist, George Copos, care a declarat in mai multe randuri ca se va retrage de la gruparea din Grant: "Am auzit ca George Copos vrea sa se retraga si ar putea sa fie adevarat, dar nu pot sa vorbesc eu prea multe despre asta. Dupa cate am vazut eu, cred ca el este hotarat sa plece de la Rapid. A mai vorbit vorbit el si alta data si nu s-a tinut de promisiuni, dar acum chiar nu stiu ce sa zic".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.