Bataia pe arbitri este departe de a se fi incheiat, cu toate ca pana la reluarea campionatului mai sunt cateva zile.

Presedintele LPF, ca reprezentant al cluburilor, cere tragere la sorti pentru delegari, in timp ce FRF merge tot pe mana directorului general. Duminica seara, prin telefon, in direct la Realitatea TV, Dragomir l-a pus la colt pe Lupescu si a lasat de inteles ca va dezvalui mai multe dedesubturi daca va pierde aceasta lupta.

Dragomir a reluat o mai veche "buba" a FRF, si anume deturnarea de catre federatie, acum cativa ani, a unor fonduri puse la dispozitie de UEFA. Mai precis, federatia a utilizat banii in scopuri administrative, desi destinatia lor erau centrele de copii si juniori ale cluburilor din Liga I.

Dragomir l-a scapat pe Mircea Sandu de scandal dupa ce a "produs" o hartie oficiala conform careia cluburile ar fi cerut, intr-o Adunare Generala, ca aceste fonduri sa fie folosite de FRF! "Atentie! Stiu tot, dar tac! Si ma refer la banii de care tot vorbiti ca federatia i-a dat cluburilor, cand de fapt fondurile au venit de la UEFA si drumul lor a fost altul! Ce dracu', mai, Ionute! Uiti ca vorbesti cu mine, care stiu despre ce e vorba?", a spus Dragomir, care a continuat sa-l "execute" pe Lupescu: "Ai uitat cand strigai prin fata federatiei ca Sandu este un hot! Acum, ca te-a adunat langa el din interes, ti-ai schimbat atitudinea!".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.