Inutilizabil asa este considerat stadionul din Giulesti de catre actualii conducatori ai Rapidului

Directorul general al clubului Rapid, Constantin Zotta, considera ca arena pe care evolueaza echipa lui Rednic este foarte departe de a fi una civilizata. In cazul in care Ministerul Transporturilor accepta sa modernizeze arena, clubul de fotbal este dispus sa plateasca o chirie de 300.000 de euro pe an.

Fara sa aiba nici o varianta la indemana, conducerea Rapidului pare hotarata sa mute echipa din Giulesti. Batrana arena nu mai satisface pretentiile sefilor giulesteni, care vor o arena de nivel european. Discutiile cu Ministerul Transporturilor, proprietarul stadionului, au intrat in impas in aceasta saptamana, existand zvonuri ca retragerea lui Copos ar fi legata de acest subiect.

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a venit cu o noua propunere, aceea ca Ministerul sa modernizeze arena, iar FC Rapid sa plateasca o chirie aproape dubla fata de cea propusa de proprietar - 300.000 de euro pe an. „Suntem de acord cu varianta ca ministerul sa ia stadionul, asa cum a spus domnul Orban, si sa-l modernizeze. Platim nu 15.000 de euro pe luna, ci si 20.000, 25.000, daca am inchiria un stadion civilizat. Când suporterul plateste un ban pentru bilet, trebuie sa ai ce sa-i dai in schimb!

In alte tari, poate chiar si la noi, la Piatra Neamt de exemplu, administratia locala investeste cu adevarat in stadioane, iar cluburile, care le primesc la cheie, normal ca platesc sume importante pentru chirie sau utilitati. Dar stiu ca au primit ceva util si ca se pot folosi cu adevarat de constructia respectiva“, a spus Zotta, adaugând ca intre stadioanele din România si cele din alte tari europene este o distanta uriasa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.