Aflata in plina pregatire in pauza competitionala, Steaua se afla intr-o perioada extrem de fasta din punct de vedere al rezultatelor si jocului.

Echipa antrenata de Marius Lacatus a mai inregistrat o victorie miercuri, cu scorul de 2-1, in fata formatiei FK Zeta, liderul campionatului din Muntenegru, in primul meci amical disputat in stagiul de pregatire din Antalya, si ramane neinvinsa in partidele disputate in 2008.

Surpriza acestor pregatiri ramane insa atacantul echipei Steaua, Romeo Surdu, autorul golului victoriei din jocul amical cu FK Zeta, cel care a demonstrat o forma in crestere de la meci la meci. "Tot asteptam sa inscriu odata si odata, si pana la urma s-a intamplat. Este bine, este un inceput pentru mine. Important este sa castigam toate meciurile pana la sfarsitul campionatului, nu pe cele amicale. Ma simt bine, sunt in vana maxima. Am trecut printr-o perioada neplacuta, dar sper sa fie mai bine de acum incolo."

Capitanul Stelei, Nicolae Dica, ramane insa rezervat in privinta acestor rezultate imbucuratoare, declarand pentru suporteri pe site-ul oficial al echipei "ros-albastre" ca "este foarte important sa pastram acest ritm si in campionat, unde ne asteapta partide mai grele, cu miza".

Si apararea pare conectata la apropierea meciurilor din Liga I, fundasul central Sorin Ghionea declarand ca el si coechipierii sai se gandesc deja la meciurile cu Poli Iasi si CFR Cluj, primele pe care le vor disputa la reluarea campionatului.

Diferenta de puncte dintre Steaua si liderul din acest moment, CFR Cluj, nu-i sperie pe jucatorii gruparii din bulevardul Ghencea, acestia fiind convinsi ca Liga I se va relansa.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.