Internationalul gabonez Guy Tchingoma, de la Football Canon 105 Libreville, a decedat sambata in timpul unui meci din prima liga, relateaza NewsIn.

Fotbalistul Guy Tchingom a lesinat pe terenul stadionului din Libreville, unde a avut loc partida dintre echipa la care evolua el si formatia O'Mbila Nziami. Cu cateva minute inainte de incident, jucatorul african se ciocnise violent cu un adversar. Echipa medicala a intervenit imediat, dar jucatorul nu a reusit sa mai fie salvat.

Anul trecut, in februarie, un alt international, Cedric Nono, de la echipa Mangasport, si-a pierdut viata tot pe teren in timpul unui meci de fotbal.

Moartea fotbalistul african vine dupa ce capitanul lui Motherwell, Phil O'Donnell a murit in luna decembrie, iar fundasul spaniol de la FC Sevilla, Antonio Puerta, si-a pierdut viata intr-un mod asemanator in luna august.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.