Nationala de rugby a Romaniei a fost in pericol sa rateze meciul de astazi cu Georgia, din Cupa Europeana a Natiunilor.
Potrivit site-ului www.rugby.ro, sportivii tricolori nu au fost lasati sa decoleze de pe Aeroportul Henri Coada din cauza faptului ca nu aveau viza pentru tara ex-sovietica.

Degeaba li s-a explicat oficialilor de la “Otopeni” ca nu mai este nevoie de viza pentru Georgia, fiindca, pur si simplu, acestia nu voiau sa inteleaga. Dupa indelungi parlamentari, oficialii aeroportului au reusit sa afle legislatia corecta si au admis ca nationala de rugby poate pleca. Chiar si asa insa, au continuat problemele. Sursa citata a notat ca unii dintre membrii delegatiei au fost obligati sa isi care singuri bagajele, pentru ca depaseau o limita de kilograme, iar o alta cerere ciudata a fost ca baloanele de joc sa fie dezumflate, altfel urmau sa fie oprite in vama. In cele din urma, romanii au plecat si au si ajuns la Tbilisi dupa un zbor linistit. Partida cu Georgia este prima pentru neozeelandezul Ellis Mitchen in functia de director al Federatiei Romane de Rugby. Palmaresul direct dintre cele doua reprezentative este net in favoarea tricolorilor: zece partide, sapte victorii, trei infrangeri, 230 de puncte marcate si 179 primite.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.