La primul amical din Turcia, campioana a cedat in fata croatilor de la Slaven Belupo, locul trei in campionatul intern, cu acelasi scor cu care au pierdut si primele doua meciuri de pregatire ale anului, cu Metalurgs Liepaja si Mlada Boleslav, 0-2.
Cornel Talnar a trimis, in prima repriza, o echipa in care a folosit in special jucatori care nu prea prind un loc de titulari, si in primele 45 de minute croatii au reusit sa inscrie cele doua goluri, prin Asim Sehic ('32) si Petar Bosnjak ('45). Matache - Blay, Goian, Izvoranu, Musat - Stoican, Margaritescu, Catalin Munteanu, Bostina - Bratu, Danciulescu au alcatuit echipa din prima parte. In cea de-a doua, tehnicianul dinamovist i-a folosit pe Matache - Galliquio, Goian, Adrian Scarlatache, Pulhac - Todorowski, Vranjkovici, Cristea, Bostina - Liviu Ganea, Marius Alexe. Cuplul de atac format din cei doi jucatori promovati de la Dinamo II s-a miscat mult mai bine, a avut doua ocazii bune de a inscrie, dar de fiecare data portarul croatilor a reusit sa rezolve situatia.

A revenit Oprita
In repriza a doua a meciului cu Belupo, Talnar la trimis in teren, in locul lui Lucian Goian, pe Daniel Oprita, jucator care a revenit astfel pe teren pentru prima data in acest an dupa recidiva unei accidentari mai vechi suferite la inceputul anului. Tot in repriza a doua a fost introdus si Ianis Zicu, jucator care inca nu este refacut complet dupa accidentarea din toamna, de la meciul cu Lazio din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. „Am stat cinci luni pe margine si nu ma pregatesc normal de mult timp. Vreau sa recuperez timpul pierdut si trebuie sa tragem tare cu totii pentru a recupera distanta ce ne separa de podium“, declara Zicu inaintea amicalului cu croatii, mai mult cu gandul la campionat decat la amicalul de ieri.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.