Mircea Rednic, antrenorul Rapidului, a sustinut ieri o conferinta de presa la baza Pro Rapid, declarand ca Ionut Stancu si Romeo Stancu, au fost anuntati ca pot pleca din Giulesti.

Rednic a anuntat ca Rapid se va desparti de cei doi Stancu dar si de brazilianul Tamandare. "Ionut Stancu nu a reusit sa se impuna in patru ani la Rapid si va pleca. Romeo Stancu a primit o hartie de la conducere prin care se va putea transfera, iar Tamandare si-a reziliat contractul", scrie Ziua.

Picat in dizgratia antrenorului Mircea Rednic, atacantul Mugurel Buga a aflat ieri dupa-amiaza pretul libertatii sale: 500.000 de euro. Mai putin norocos decat Maldarasanu, care a parasit Giulestiul liber de contract, cel poreclit „Pele“ se vede astfel obligat sa-si caute o echipa dispusa sa plateasca pe el suma ceruta de oficialii clubului Rapid, anunta Evenimentul Zilei. "Despre Buga - asteptam mai multe de la el, a fost delasator. Cred ca am luat decizia buna de a-l indeparta. Nu ma tem de reactia suporterilor", a declarat Mircea Rednic.

Potrivit Romania Libera, gruparea giulesteana a ofertat doi jucatori de la care asteapta raspuns, iar un al treilea va sosi direct in cantonamentul din Cipru. "S-au facut oferte concrete pentru doi jucatori, ramane sa negocieze contractele cu Rapid. Unul e portughez. Lotul actual e foarte bun, sunt foarte multumit, e omogen si avem concurenta pe posturi", a mentionat tehnicianul. Mircea Rednic a vorbit si despre fotbalistii straini din lotul echipei sale: "Boya a fost cel mai in forma in Portugalia. Trebuie sa avem rabdare cu Despotovic, sunt sigur ca va confirma si el. Imi place atitudinea lui Griffiths, e in urma cu pregatirea, dar sper sa ajunga cat mai repede la potentialul care sa-i permita sa joace un meci si sa-i creeze concurenta lui Cesinha".

Momentan, atentia clubului este indreptata catre Burdujan, care refuza sa isi prelungeasca pana in 2009, activitatea la Rapid. “Noi i-am propus lui Burdujan un salariu de trei ori si jumatate mai mare, iar el ne-a solicitat un timp suplimentar de gan­dire. Acum, mingea este in terenul lui”, a publicat ieri site-ul oficial al clu­bului. Oferta nu-l satisface pe ju­cator, care, chiar si cu aceasta ma­jo­rare substantiala, abia ar ajunge la un salariu stagional de 120.000 de euro, cu nu mai putin de 50.000 de euro sub pretentiile sale. “Este adevarat ca mi s-a facut o pro­punere, dar nu am acceptat-o. Mai negociem. Cu Rapid mai am contract un an si jumatate, dupa care este posibil sa plec”, a declarat Burdujan. Conduce­rea gruparii feroviare este op­ti­mista: “Il apreciem pe Burdujan si speram ca el sa reali­zeze in scurt timp ca solici­tarile sale sunt exagerate”, relateaza Jurnalul National.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.