Patronul Stelei a recunoscut ieri fara jena ca va apela la toate mijloacele pentru ca ros-albastrii sa castige campionatul.
Apropierea de startul returului de campionat, unul care va duce campioana Romaniei direct in grupele Ligii Campionilor si pe ocupanta locului doi in turul al treilea preliminar, i-a determinat pe conducatorii echipelor cu pretentii sa pregateasca armele. Unii pe la colturi, altii pe fata. Gigi Becali a anuntat ieri fara jena ca "va apasa butoanele", o expresie a oamenilor de fotbal care se traduce prin diverse manevre de destabilizare a adversarului. Asta la aproape un an dupa ce acelasi patron stelist s-a laudat ca a platit doua milioane de euro in campionatul trecut pentru a prinde pozitia a doua a clasamentului, cea care, in cele din urma, a dus Steaua in grupele Ligii Campionilor.

Gigi Becali a anuntat ieri ca va face tot ce ii sta in putinta pentru a-si duce echipa pe primul loc, spunand ca singura ilegalitate de care se va feri va fi sa mituiasca arbitrii. "Cu siguranta va fi cel mai disputat retur de la Revolutie, dar depinde foarte mult si de arbitraj. Ma tem ca asta, Constantin de la Valcea (n.r. - Gheorghe Constantin, presedintele CCA), e smecher rau de tot. Se deghizeaza el sa prinda arbitrii corupti? Pai si cine se deghizeaza sa-l prinda pe el? Acum toata lumea o sa incerce numai butoane. Cine are curaj si cine poate sa apese. Din prima etapa se vor incerca butoanele. O sa apas pe butoane incontinuu. Daca pot sa apas pe butoane. Cine are cei mai multi bani are cele mai multe butoane. Gigi Becali are cei mai multi bani. In tur eu am dormit. Am lasat butoanele neapasate. Si cu Buzaul am pierdut doua puncte. Sa vezi butoane acum, acum deja apas pe butoane. Mi-e frica ca CFR-ul o sa fie ajutata de arbitri. Pentru ca mai glumesc eu, butoane, nebutoane, dar eu la arbitraj nu m-am bagat si nu ma voi baga niciodata pentru ca mi-e frica sa n-am belele, PNA, DNA... Daca apesi pe un buton la siguranta, nu mai are DNA-ul nici o treaba", a avertizat ieri Gigi Becali.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.