Atacantul echipei Auxerre, Daniel Niculae, i-a multumit, in gluma, patronului Rapidului, George Copos, ca a avut pretentii exagerate in vara, cand s-a pus problema imprumutului sau in Giulesti, impiedicand astfel revenirea sa.

Acum, Niculae este titular la Auxerre avand 8 goluri marcate in 20 de meciuri. „Eu in vara ma gandeam ca ar fi bine sa ma intorc la Rapid pentru a avea mai multe meciuri in picioare in perspectiva Campionatului European.

Dar nu s-a facut. Nu regret ca nu m-am intors in vara la Rapid, normal. Eu ii multumesc domnului Copos ca a pus conditiile alea atunci si n-am acceptat. Acum e bine la Auxerre pentru ca joc”, a spus atacantul care este golgheterul echipei Auxerre in acest sezon. Niculae a explicat ca vrea sa joace din nou la Rapid, dar „spre finalul carierei”. „Eu tot timpul o sa-mi doresc sa joc la Rapid si sunt sigur ca va veni si momentul in care voi juca din nou in acel tricou.

Dar asta spre finalul carierei, dupa ce inchei socotelile cu strainatatea”, a adaugat Daniel Niculae. Atacantul a negociat la finalul lunii august a anului trecut un imprumut pe un sezon de la Auxerre la Rapid. Copos a pus conditia ca la sfarsitul sezonului 2007-2008 gruparea giulesteana sa aiba optiune de cumparare definitiva a jucatorului. Daniel Niculae nu a fost de acord cu acest lucru, acceptand riscul de a fi in continuare rezerva la Auxerre decat sa se intoarca in aceste conditii la Rapid.

Niculae nu stie nimic de interesul echipelor spaniole pentru el

Niculae a adaugat ca ar fi tentat de un transfer la o echipa din campionatul Spaniei, dar a precizat ca nu stie nimic de interesul cluburilor Recreativo Huelva si Real Murcia pentru el, de care a scris presa iberica. „Habar n-am de ofertele astea din Spania. Am citit si eu ceva si ma miram de unde au aparut zvonurile astea, pentru ca mie nu mi-a zis nimeni nimic. Campionatul Spaniei e tentant, ca pentru orice fotbalist. Insa de la a fi tentat si pana la a juca acolo este cale lunga. Eu mai am inca doi ani si jumatate contract cu Auxerre si nu are rost sa discut acum de plecarea mea de aici”, a spus fotbalistul.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.