Ex-dinamovistul a semnat ieri cu Lazio si ar putea juca primul meci chiar maine seara, cu Fiorentina, in sferturile de finala ale Cupei Italiei.
Stefan Radu a luat-o pe urmele lui Mutu. A ajuns in Italia la 21 de ani si trebuie sa se impuna in Serie A, considerat cel mai greu campionat din lume. Mai mult, ex-dinamovistul ar putea debuta la noua sa echipa chiar intr-un meci impotriva lui Mutu, maine seara, in mansa a doua a sferturilor de finala ale Cupei, care pleaca de la scorul de 2-1 pentru romani.

Meciul are loc la Florenta si, daca antrenorul Delio Rossi decide sa-l titularizeze, va fi o mare presiune pe umerii lui Radu, fiindca presa italiana a scris despre el inca din vara anului trecut ca despre "noul Chivu". Si n-ar fi exclus ca romanul sa fie titular, fiindca Stendardo, unul dintre oamenii de baza din defensiva romanilor, a fost cedat sub forma de imprumut la Juventus, iar cuplul format din Cribari si Siviglia nu prea se descurca, dovada fiind locul 14 ocupat de Lazio in Serie A, cu 29 de goluri primite in 20 de etape. Este clar, Lazio are probleme in campionat, iar presedintele Claudio Lotito a fost huiduit de fani la meciul de duminica, de la Torino, cu AC, preferand ca, de ieri, sa intre in silenzio stampa.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.