Cei trei jucatori sunt ca si plecati din Ghencea, Steaua urmand sa incaseze aproape 3,5 milioane de euro din transferurile acestora. Iacob a ajuns deja in Germania, unde va semna cu FC Kaiserslautern (2.Bundesliga) pentru 1.000.000 de euro, Lovin asteapta ca transferul sau la Malaga (Segunda Division) sa fie aprobat de sefii clubului spaniol tot pentru 1.000.000 de euro, in timp ce oferta de la Betis Sevilla (Primera Divison) pentru Rada, una in jur de 1.500.000 de euro, este deja pe masa sefilor din Ghencea.
Victoras Iacob (foto) a plecat ieri dimineata in Germania, pentru finalizarea negocierilor cu oficialii lui Kaiserslautern. "Pentru mine nu a fost rau, am asteptat oarecum plecarea asta, care sper sa fie de bun augur. Pentru mine va fi un pas inainte. Mi-am dorit mereu sa joc in Germania!", a declarat fostul atacant din Ghencea, care a adaugat ca nu comenteaza declaratiile finantatorului Gigi Becali la adresa lui.

"Valoarea am aratat-o pe teren. Performantele de la Steaua, din ultimii ani, spun totul", a afirmat Iacob. Actualul antrenor de la Kaiserslautern, Kjetil Rekdal, a fost tehnicianul norvegienilor de la Valerenga in 2005, cand acestia au fost eliminati de Steaua in primul tur al Cupei UEFA (Iacob a marcat doua goluri in dubla mansa). "Cu Steaua ne-am inteles, ramane acum sa finalizam discutiile si cu jucatorul. Cred ca pana sambata se va perfecta totul", a spus Fritz Fuchs, managerul lui Kaiserslautern. Tot ieri, impresarul Dumitru Tudor a declarat ca Lovin va face deplasarea cu Steaua in stagiul din Cipru, dar ca pana la 31 ianuarie, cand se incheie perioada internationala de transferari, Malaga va face tot posibilul sa-l achizitioneze. "Lovin este o prioritate pentru Malaga.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.