Oficialii echipei CSM Vilcea au anuntat ca asteapta peste un milion de euro de la Universitatea Craiova in cazul unui transfer al atacantului Florin Costea in strainatate, in baza procentului de 25% pe care clubul din Zavoi il detine asupra jucatorului legitimat in prezent la Stiinta. “Nu vrem sa facem valuri in presa. Dar este adevarat, avem 25% dintr-o eventuala vinzare a lui Florin Costea. Speram sa fie vindut cu un pret cit mai mare ca sa incasam si noi un milion sau un milion jumatate de euro”, a declarat, miercuri seara, unul dintre conducatorii gruparii vilcenii.

Ieri dimineata, Florin Verigeanu, directorul sportiv al clubului CSM Vilcea, a confirmat oficial informatia, dar a lasat sa se inteleaga ca CSM nu se grabeste sa primeasca procentul cuvenit, in conditiile in care Adrian Mititelu, patronul Universitatii, sustine ca a refuzat o oferta de 3,5 milioane de euro pe Costea I venita din partea Stelei. “Este adevarat, Vilcea are 25% dintr-un eventual transfer al lui Florin Costea. Asta nu inseamna ca abia asteptam sa plece nu stiu unde, sa luam bani. Ii dorim sa ajunga unul din titularii nationalei de fotbal si sa faca treaba buna la Universitatea”, a declarat Verigeanu.

La rindul sau, Adrian Mititelu a recunoscut ca Vilcea are procent la vinzarea lui Florin Costea, dar le-a transmis oficialilor din Zavoi sa nu-si frece miinile prea curind. “Intr-adevar, Vilcea are 25 la suta la un eventual contract si le voi da banii, dar trebuie sa astepte pina in 2012. Pina atunci nu se vinde Florin Costea”, a anuntat Mititelu. Florin Costea a fost cumparat de la CSM Rimnicu Vilcea, la pachet cu fratele sau Mihai Alexandru, acesta din urma fiind insa suta la suta al Universitatii.