Doua echipe de pe podiumul ligii 1, Unirea Urziceni si Rapid, se vor lupta pentru un loc in semifinalele Cupei Romaniei.

Luni la pranz, la sediul FRF a avut loc tragerea la sorti a partidelor din sferturile de finala ale Cupei Romaniei, faza care se va disputa pe 27 februarie, in mansa unica, pe teren neutru, informeaza Ziua.

Gandul noteaza ca meciul vedeta al sferturilor de finala ale Cupei Romaniei se va disputa intre detinatoarea locului trei in campionat, Unirea Urziceni si echipa de pe locul doi si posesoarea trofeului, Rapid.

„Nu pot sa zic ca sunt multumit, din contra. intalnim detinatoarea trofeului, o echipa puternica, va fi o partida foarte grea. Cu toate acestea, meciurile din Cupa sunt diferite fata de cele din campionat. Nivelul de concentrare e altul, iar in Cupa orice este posibil”, a declarat directorul sportiv al Unirii, Viorel Moldovan.

Nici rapidistii nu s-au aratat incantati de tragerea la sorti, secretarul general al giulestenilor, Cristian Costache, afirmand ca echipa antrenata de Dan Petrescu este cel mai puternic adversar pe care il puteau intalni.

„Am picat cu cel mai tare adversar posibil. Cu siguranta, totul va depinde foarte mult de forma pe care fiecare echipa o va avea in acel moment. Calculul hartiei ne indica pe noi ca favoriti, deci trebuie sa ne respectam statutul de castigatori ai trofeului. Cred ca avem sanse mari sa trecem mai departe”, a spus Costache.

Cotidianul adauga ca, liderul CFR Cluj va intilni singura reprezentanta a ligii secunde, FC Brasov. „O sa avem un meci greu, pentru ca FC Brasov, desi provine din al doilea esalon, e o echipa valoroasa care poate fi considerata de Liga I. Este o tragere la sorti buna, dar am totusi o stringere de inima, pentru ca Brasovul are o echipa buna si a facut citeva transferuri bune. In plus, am tot respectul pentru antrenorul Razvan Lucescu, pe care l-am simpatizat intotdeauna. Noi vrem sa cistigam Cupa Romaniei, avem un lot puternic, asa ca vom trata foarte serios partida“, este de parere presedintele ardelenilor, Iuliu Muresan

si Dinamo are o revansa de luat dupa ce de la un meci cu Dacia Mioveni a inceput declinul “cainilor” in campionat, relateaza Click.

“Va fi foarte greu, pentru ca dupa meciul din Cupa Romaniei, programat miercuri, sambata jucam in campionat si trebuie sa castigam ambele partide”, a declarat Cornel Dinu.

“Cel mai periculos om de la Mioveni e chiar antrenorul Sorin Cartu”, sustine Turcu.

Programul sferturilor de finala din Cupa Romaniei:

Unirea Urziceni - Rapid
CFR Cluj - FC Brasov
Dacia Mioveni - Dinamo
Pandurii Targu Jiu - Gloria Buzau


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.