“Cainii” vor in Liga, cu fratii de peste Prut

Conducerea dinamovista a negociat transferurile atacantului Igor Bugaev si a portarului Stanislav Namasco. Primul urmeaza sa ajunga astazi in cantonamentul din Cipru.

Lupta cu marile rivale Steaua si Rapid in privinta transferurilor i-a dus pe oficialii campioanei pe pista “Republica Moldova”. Astfel, “cainii” au pus ochii pe doi componenti ai nationalei, anume Igor Bugaev si Stanislav Namasco. Primul este atacant, evolueaza in Ucraina, la Cernomoret Odessa, are 23 de ani si este considerat cel mai bun produs al fotbalului moldovean.

“Este viitorul nostru”, l-a caracterizat antrenorul reprezentativei Moldovei, Igor Dobrovolski. Bugaev urmeaza sa ajunga astazi, cel mai tarziu maine, in cantonamentul dinamovistilor din Cipru si, daca antrenorii Cornel Dinu si Cornel talnar vor avea referinte bune, va semna un contract pe doi ani cu gruparea alb-rosie.

Celalalt jucator de peste Prut, Nemasco, este portar si evolueaza in echipa nationala de tineret a Moldovei. Are 21 de ani si apartine clubului FC Tiraspol.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.