Dupa Dinu Gheorghe, Razvan Lucescu, Robert Ilyes, Nae Constantin si Cristi Ionescu, brasovenii sunt gata sa aduca sub Tampa un alt fost rapidist, Marius Maldarasanu. Fotbalistul si-a reziliat ieri contractul cu echipa din Giulesti si este foarte aproape de a semna cu formatia din liga secunda.

Dupa aproape zece ani petrecuti la clubul de sub Podul Grant, Marius Maldarasanu a plecat de la Rapid, dupa ce si-a reziliat ieri contractul care expira in vara anului 2009.

Desi sustine ca are oferte din Rusia si Grecia, se pare ca mijlocasul este foarte aproape de un transfer la FC Brasov, echipa pregatita de bunul sau prieten, Razvan Lucescu.

“Eu ma inteleg foarte bine atat cu Razvan, cat si cu presedintele Dinu Gheorghe. E posibil sa ajung acolo”, a spus Malda. Conducatorii divizionarei secunde au aflat cu surprindere de decizia jucatorului de a parasi Giulestiul, insa s-au aratat foarte incantati de ideea aducerii lui la Brasov.

“Acum aud ca si-a reziliat contractul cu Rapid. Cine nu si l-ar dori pe Maldarasanu?”, a punctat Dinu “Vama”. Fotbalistul s-a despartit in termeni amiabili de “visinii” insa l-a acuzat pe tehnicianul Mircea Rednic ca l-a scos din circuitul echipei.

“Am simtit ca el are ceva impotriva mea inca de cand a venit la Rapid. A existat o raceala intre noi in tot acest timp. M-a facut usor, usor. De exemplu, inainte eu bateam loviturile libere, iar cum a venit el, m-a scos”, a tunat mijlocasul, apoi a continuat:

“La meciul cu UTA, Maftei (n.r. capitanul echipei) era suspendat si eu eram al doilea capitan sa port banderola, dar l-a ales pe altul. in vestiar dupa meci, pe care l-am pierdut, am zis ca i-a aratat Dumnezeu. S-a suparat pe mine si urmatoarele trei meciuri nu am jucat deloc. tine ranchiuna pe mine de cand l-am sustinut pe Razvan Lucescu,pe vremea cand voia sa ii ia locul la Rapid. A uitat ca si lui i s-a intamplat asta”.

Pana la transferul lui Maldarasanu, brasovenii l-au luat pe brazilianul Fabio de Matos Pereirra “Fabinho”, de la Anorthosis Famagusta. Mijlocasul a semnat un contract valabil trei ani si a marturisit ca a venit la FC Brasov pentru antrenorul Lucescu jr.

Rednic: "N-a plecat din cauza mea"!

Antrenorul Rapidului a respins acuzatiile lui Marius Maldarasanu potrivit carora ar avea ceva cu el si a tinut neaparat sa-l faca sa paraseasca echipa. “Nu s-a intamplat nimic. De comun acord am stabilit rezilierea contractului. Nici vorba sa fi plecat din cauza mea. Asta e viata fotbalistilor”, a spus “Puriul”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.