Ranko Despotovici, atacantul pe care giulestenii l-au achizitionat de la Vojvodina Novi Sad, a fost prezentat oficial ieri. Sarbului i-a fost incredintat tricoul cu numarul 9 purtat in tur de Mazilu.
Cel de-al doilea jucator transferat de Rapid in aceasta pauza competitionala, dupa belgianul Phillipe Leonard, are obiective dintre cele mai indraznete. Cel mai bun marcator al ultimei editii a intrecerii interne a Serbiei, cu 17 reusite, Despotovici, vrea sa castige titlul de campion al Romaniei, dar sa se incununeze golgeter si in Liga 1.

“Aceste doua deziderate m-au determinat sa aleg Rapidul. Nu pot promite ca o sa inscriu 100 de goluri, insa ma angajez sa lupt in fiecare minut si secunda pentru noul meu club. Inima mea va fi daruita Rapidului in fiecare meci”, a spus Despotovici ieri, cu ocazia prezentarii sale oficiale, care a avut loc la Hotelul Crowne Plaza. Directorul executiv al giulestenilor, Constantin Zotta, are numai cuvinte de lauda la adresa jucatorului pentru care Rapid a platit 1.200.000 de euro: “Sunt convins ca Ranko il va inlocui cu succes pe Mazilu, fiindca este un luptator, un jucator care gaseste solutii rapide in fata portii”. Despotovici a semnat cu gruparea feroviara un contract pe cinci ani si va avea un salariu stagional de 200.000 de euro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.