"Inca mai asteptam acel numar 9, insa problema este legata de salarii, de suma de transfer, nu ca nu ar vrea jucatorii sa vina", a comentat Lacatus, care inca asteapta ca posturile deficitare sa fie acoperite cat mai repede.

Habibou, probleme de comunicare

Tehnicianul a mentionat ca atacantul francez Habib Habibou are inca unele probleme de comunicare, deoarece vorbeste numai limba franceza, dar a subliniat ca fizic si tehnic, acesta este la un nivel bun, adaptarea sa urmand sa se faca treptat. "Fiara" a vorbit si despre perioada de cantonament: "La Oliva Nova e ca la Forban. Mie mi-a placut Forban, nu aveam probleme un an de zile. Ne este dor de casa, cui nu ii este? Nici la Forban nu vedeam pe nimeni... aici exista mai multe moduri de comunicare", a mai spus antrenorul ros-albastrilor.

Marius Lacatus a comentat si atacurile fostului stelist Valentin Badoi la adresa sa. "Eu sunt principalul vinovat, ca trebuia sa fac publice anumite lucruri si nu le-am facut. Am incercat sa apar jucatorul. Cu Badoi am gresit ca nu mi-am exprimat gandurile fata de el", a adaugat Lacatus. "Militarii" au ca principal obiectiv terminarea campionatului pe pozitia a doua, in speranta calificarii pentru al treilea an consecutiv in Champions League.