Cyril Thereau refuza revenirea in Ghencea din cauza problemelor financiare ale clubului, iar Armenteros se teme de criticile presei.

Campania electorala pentru euroalegerile parlamentare si perspectiva unui an politic costisitor l-au facut pe Gigi Becali sa se contamineze de la zgircenia lui Copos, cu care de altfel a petrecut sarbatorile de iarna. Fostul atacant al Stelei, Cyril Thereau, a declarat ca nu se simte bine tratat la Anderlecht si ca pretul cerut pe el de oficialii clubului este prea mare, dar exclude posibilitatea unei reveniri la Steaua din cauza problemelor financiare ale clubului, informeaza presa belgiana de vineri.

Atacantul a afirmat ca este foarte nemultumit de faptul ca a fost folosit doar 45 de minute in partida cu FC Cartagena, pierduta de Anderlecht cu scorul de 0-2. "Sint trist. Am marcat trei goluri cu Groningen, m-am antrenat foarte bine si nu imi convine ca am fost folosit doar 45 de minute intr-un meci amical. Bineinteles ca ma simt vizat, chiar daca antrenorul nu a spus nici un nume", a spus Thereau despre situatia sa la echipa.

El a comparat perioada de acum cu cea petrecuta in Romania: "Sint de acord, nu mai este acelasi Cyril din Liga Campionilor la Steaua. A fost un meci greu, toata lumea era obosita. Cum sa nu mi se dea incredere intr-un amical? Nici un club nu vrea sa plateasca pentru mine dupa atitea critici", a mai spus atacantul francez.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.