In tur scorul a fost egal, 23-23, pe acelasi stadion, insa acum capitanul echipei noastre, Costica Mersoiu, spune ca putem castiga. "Eu cred ca am mai crescut ca valoare de la acel joc si stim acum si cum evolueaza Parma. Mergem sa castigam si vrem sa incepem cu dreptul acest an 2008. Este un mare
dezavantaj pentru noi faptul ca nu jucam acasa si ca vom fi dupa o saptamana de antrenamente pe zapada, insa nu avem ce face", a declarat Costica Mersoiu.

Antrenorul selectionatei Bucurestiului si al echipei nationale, Marin Mot, si-a facut calculele pentru acest meci. "In mod clar trebuie sa fortam pe inaintare, iar atunci cand suntem in 22-ul lor sa punem presiune in ax. La meciul tur le-am destabilizat apararea, de altfel foarte buna, numai atunci cand am jucat in ax. Punctele lor forte sunt viteza, jocul de picior excelent al lui Wakarua (n.r. - jucator neozeelandez naturalizat), dar nu trebuie neglijate nici aripile." Tehnicianul considera ca meciurile din Challenge Cup sunt un bun prilej de pregatire a jocurilor nationalei.