Vedeta lui Dinamo revine pe teren dupa aproape o jumatate de an

Mijlocasul dinamovist a declarat ieri, dupa vizita medicala efectuata la Institutul National de Medicina Sportiva, ca la finalul lunii ianuarie va juca din nou pentru Dinamo, dupa o pauza de cinci luni cauzata de accidentarea din partida tur cu Lazio, din preliminariile Ligii Campionilor.

"Ma simt bine. Astept cantonamentul din Cipru ca sa ma pun la punct cu pregatirea fizica. Cred ca la sfasitul lunii voi juca primul meci amical. A fost greu pentru mine ca si pentru oricine alticineva. Important e ca am moralul bun si am luat doar partile bune din tot ceea ce mi s-a intamplat", a spus fotbalistul.

Zicu este de parere ca perioada prin care trece echipa sa este una normala. "E un lucru care se intampla in viata fiecarei echipe sa incerce sa recupereze puncte pierdute in tur. Important este ca sunt sanse destul de mari pentru locul doi. Nu e nici o rusine, trebuie sa ne comportam ca atare sa facem tot ce putem sa nu ne indepartam mai mult. Sincer, nu m-am uitat in clasament, e mai bine asa. E mai linistitor pentru ca putem sa ne pregatim mai bine si sa urcam mai usor in clasament", a mai spus Zicu, care spera sa prinda un loc in lotul echipei nationale la Campionatul European din Austria si Elvetia.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.