Sport 7 Ianuarie 2008 03:28
Fosta vedeta a lui AC Milan a declarat pentru cotidianul "La Gazzetta dello Sport" ca atacantul roman de la Fiorentina este un fotbalist fara pereche, un "fenomen", mult mai puternic ca Roberto Baggio sau Gianfranco Zola.
"Ma innebuneste mai mult ca toti, nu are pereche. Are talent, forta fizica si viteza: s-a maturizat si ca om si a dat continuitate prestatiilor sale. Este un numar 10 care interpreteaza rolul de varf impecabil. Este inimitabil pentru ca are si o lovitura buna de cap: fotbalisti ca Baggio si Zola nu aveau forta sa fizica. Poate ca are mai putina clasa, dar, in opinia mea, este un fotbalist mai complet", a declarat Boban, care a mentionat ca un alt motiv pentru care l-a ales pe Mutu este pentru ca a demonstrat ca stie sa joace intr-o mare echipa. Zvonimir Boban, fost mijlocas croat, a evoluat aproape zece ani la AC Milan, cu care a castigat Liga Campionilor in 1994 si patru titluri de campion al Italiei. In prezent este comentator la posturi de televiziune din Italia si Croatia si scrie pentru "La Gazzetta dello Sport".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.