Sport 7 Ianuarie 2008 03:22
Atacantul Sergiu Radu a debutat la VfB Stuttgart, in meciul cu Internacional Porto Alegre, din cadrul turneului amical Cupa Dubai, iar Cristian Chivu a ratat un penalti pentru Inter Milano in meciul cu Ajax Amsterdam, castigat de italieni cu scorul de 5-4 dupa loviturile de departajare.
Sergiu Radu a fost trimis in teren in minutul 46, in locul lui Ewerthon. in a doua repriza a intalnirii cu Porto Alegre, Radu a facut cuplu in atac cu Ciprian Marica, acesta din urma fiind integralist. Unicul gol al intalnirii a fost marcat de Alex, in minutul 29. in celalalt meci de la Cupa Dubai, Internazionale Milano, cu Cristian Chivu integralist, a invins cu scorul de 5-4 dupa loviturile de departajare formatia Ajax Amsterdam, cu George Ogararu pe teren tot meciul. Dupa 90 de minute, scorul a fost egal, 2-2. Inter a inscris doua goluri prin Julio Ricardo Cruz, a doua oara din pasa lui Chivu, in timp ce pentru Ajax au marcat Perez si Heitinga.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.